Care este in realitate costul unei angajari facute gresit ?
noiembrie 9, 2022
Nu confunda „a avea o carieră” cu „a avea o viață”
noiembrie 14, 2022

Un altfel de Vision Board

Sunt convinsă că ați auzit de “Vision Board” asta dacă nu aveți unul deja. Pentru cei care nu au auzit, Vision Board este un englezism împrumutat care în limba română se poate defini ca o harta cu dorințe, obiective. Imaginea ideală după care alergăm cu toții: o casă perfectă, jobul perfect, copii perfecți, corpul ideal și tot așa.

Această idee este des promovată de influenți precum Deepak Chopra, Gabrielle Bernstein sau Oprah.

Ei susțin că, dacă te uiți zilnic pe aceste imagini la un moment dat visele tale se vor împlini. Ce părere ai despre asta ?

Personal, am făcut o reinterpretare a acestui concept, într-un Vision Board care adună o parte din dorințe mele, însă în care predomină lucrurile pentru care uităm să fim recunoscători.

Da! Te ajută să îți reamintești zilnic care este țelul tău. Acest aspect are două direcții, și depinde cum te-ai trezit în ziua respectivă😊

Fie te ambiționează și te motivează sau te frustează și te supără pentru că nu ești încă acolo.

Îți propun un altfel de panou de dorințe! Îți propun să aduni visele tale împreună cu motivele pentru care ești recunoscător zi de zi. Acum o să folosesc un alt englezism 😊 Luăm totul ”for granted”.

Ridic ochii din laptop și îmi aduc aminte că: sunt iubita, am o familie minunată, o sora, prieteni dragi, un partener de viata, animale de companie , posibilitatea și libertate să călătoresc oriunde în lume, pasiuni.

Te provoc la un exercițiu. Notează timp de o luna în fiecare seară trei lucruri pentru care ești recunoscător. Sunt convinsă că va avea un efect pozitiv. Vei vedea schimbări în cariera ta, performanța la lucru, relația cu colegii tăi, prieteni, familie

Tu pentru ce ești recunoscător în fiecare zi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate
Citeste mai multe