Consultant în recrutare și Consilier în carieră


Hai să nu așteptăm după oportunități și să le creăm împreună! Cine este Cătălina?
Un om care iubește viață și care crede cu tăria că, dacă iubești viață și ea te iubește pe tine!
Moto-ul după care m-am condus este: orice problema are două rezolvări și că da, ne ajută să mergem tot înainte,pentru că,înapoi nu ne mai nu mai suntem bine primiți.
  • Peste 10 ani experință în Hr, training, consiliere și vânzări, în prezent activez ca și ConsultantHR iar rolul meu este să conectez candidații cu nevoie de recrutare a companiilor din România;
  • Peste 500 de clienți mulțumiți unde am activat ca și consilier în procesele de recrutare cu factorii decizionali în industrii ca: SSC, BPO, producție, inginerie, servicii, vânzări, marketing, și alte;
  • Peste 2400 de interviuri în care indirect am consiliat candidații înainte de a ajunge în fața unui angajator;
  • Peste 1200 de plasari de persoane către diferiți angajatori din toate industrii lucru care mă ajută să înțeleg ce își dorește angajatorul de la candidat;
  • Consilier vocațional acreditat .

Și da, aceste sunt aspect tehnice însă mai presus de ele, cine este consilierul tău în recrutare si carieră?
Un om curajos, care te poate ajuta punctual, un expert ancorat în realitatea pieței din România .
Un om care a avut curajul să se reinventeze de trei ori în trei domenii complet diferite și totodată interconectate.
Am început cariera în vânzări într-o companie de top din industria FMCG, unde am crescut și am dezvoltat pasiunea pentru negociere, interacțiunea cu clienții și managementul relațiilor interumane. După 6 ani, am decis că vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani este momentul ideal pentru a descoperi lumea. Am plecat într-o călătorie lungă de 5 ani la bordul celor mai luxoase vase de croazieră, unde am avut oportunitatea de a deschide lanțuri de magazine cu produse de lux și de a lucra într-un mediu cultural exotic, alături de o echipă diversă formată din peste 5 naționalități diferite. Această experiență a fost un adevărat carusel de emoții, o experiență pe care aș putea să o descriu într-o carte! Sunt nerăbdător să împărtășesc mai multe despre această experiență într-un dialog față în față, doar pentru a putea transmite emoția pe care eu am trăit-o. Această experiență m-a ajutat să mă maturizez, să mă călesc și să înțeleg că orice este posibil! Însă, acum, ultimul capitol al carierei mele se desfășoară în domeniul recrutării, trainingului și consilierii, unde mă dedic cu pasiune ajutării oamenilor să își descopere adevăratul potențial și să își atingă obiectivele profesionale.
Vânzarea și recrutarea merg mâna în mâna. Iubesc ce fac, iubesc să indentific zi de zi oameni frumoși, talentați care au nevoie de un impuls, care au nevoie de un suport și au nevoie de o oglindă ! Oglindă ta sunt eu, sunt aici că, împreună să avem succes! Există și pentru tine locul potrivit!

Din păcate statisticile din România ne descurajează!

Știați că: Studiile arată că mai bine de 80% din oameni au ajuns în joburile pe care le au astăzi, din întâmplare iar 75% din români au declarat că au suferit cel puțîn o dată în ultimii 5 ani de suprasolicitare la locul de muncă și s-au declarat nefericiți ?

Am creat pentru tine un program de consiliere în carieră, pentru a descoperi împreună, care este locul tău, și ce timp de companie și angajator sunt potriviți pentru tine!

Îți propun o aventură captivantă împreună! Să începem prin a ne cunoaște mai bine și să explorăm împreună ceea ce lumea are mai frumos de oferit!