Consultant în recrutare și Consilier în carieră

Hai să nu așteptăm după oportunități și să le creăm împreună! Cine este Cătălina?

Un om care iubește viață și care crede cu tăria că, dacă iubești viață și ea te iubește pe tine!

Moto-ul după care m-am condus este: orice problema are două rezolvări și că da, ne ajută să mergem tot înainte, pentru că, înapoi nu ne mai nu mai suntem bine primiți.

  • Peste 10 ani experință în Hr, training, consiliere și vânzări, în prezent activez ca și ConsultantHR iar rolul meu este să conectez candidații cu nevoie de recrutare a companiilor din România;
  • Peste 500 de clienți mulțumiți unde am activat ca și consilier în procesele de recrutare cu factorii decizionali ca si HR Manager, Manager Financiar, Manager de Marketing în industrii ca: SSC, BPO, producție, inginerie, servicii, vânzări, marketing, și alte;
  • Peste 5000 de interviuri în care am consiliat candidații înainte de a ajunge în fața unui angajator;
  • Peste 1200 de plasamente către diferiți angajatori din toate industrii lucru care mă ajută să înțeleg ce își dorește angajatorul de la un candidat;
  • Consilier vocațional acreditat de Ministerul Educației Naționale.

Și da, aceste sunt aspect tehnice însă mai presus de ele, cine este consilierul tău în recrutare si carieră?

Un om curajos, care te poate ajuta punctual, un expert ancorat în realitatea pieței din România .

O persoană- care a avut curajul și determinarea să-și redefinească parcursul profesional de trei ori, abordând cu succes domenii distincte, dar complementare.

Am debutat în vânzări la o companie de vârf din industria FMCG, unde mi-am dezvoltat pasiunea pentru negociere, interacțiunea cu clienții și gestionarea relațiilor interumane. După 6 ani, am simțit că intervalul de vârstă 25-30 de ani este momentul perfect pentru a explora lumea.

Astfel, am pornit într-o aventură de 5 ani pe cele mai luxoase vase de croazieră, unde am deschis lanțuri de magazine cu produse de lux și am lucrut într-un mediu cultural exotic, alături de o echipă diversă ce includea peste 5 naționalități. A fost o experiență incredibilă, o călătorie plină de emoții, care ar merita povestită într-o carte. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc mai multe detalii într-o discuție directă, pentru a transmite intensitatea acestei experiențe.

Această perioadă a contribuit semnificativ la maturizarea și consolidarea mea și m-a învățat că orice este posibil. În prezent, capitolul actual al carierei mele se concentrează pe domeniul recrutării, trainingului și consilierii, unde sunt focusată sa ajut persoanele cu care interactionez să-și descopere potențialul adevărat și să-și atingă obiectivele profesionale.

Vânzările și recrutarea sunt două domenii strâns interconectate. Sunt pasionata de identificarea zilnică a oamenilor talentați și extraordinari care au nevoie de un impuls, de un sprijin și de o perspectivă clară.

 Impreună putem obține succesul. Există un loc potrivit și pentru tine! Tot ce este nevoie este să-l găsim impreuna!

Din păcate statisticile din România ne descurajează!

Știați că: Studiile arată că mai bine de 80% din oameni au ajuns în joburile pe care le au astăzi din întâmplare iar 75% din români au declarat că au suferit cel puțîn o dată în ultimii 5 ani de suprasolicitare la locul de muncă și s-au declarat nefericiți ?

Cu dedicare, am dezvoltat un program de consiliere în carieră pentru a identifica împreună locul potrivit și angajatorul care se aliniază cu profilul tău.

Te invit să ne cunoaștem și să explorăm oportunitățile profesionale din România.