Un altfel de Vision Board
noiembrie 11, 2022
Școala pe roți!
noiembrie 20, 2022

Nu confunda „a avea o carieră” cu „a avea o viață”

Vrei să fii mai productiv? Alege una din pasiunile tale și dedică-i 20% din timpul tău pentru o creștere de 80% a productivității în munca ta! Sistemul pareto cred că îți sună cunoscut.

Adesea, când suntem întrebați: “Cine ești?” avem tendința de a răspunde: medic, avocat, recruiter, Team Leader, Manager de…Uităm de noi. Uităm de ce ne place. Știu! Lasă-mă să ghicesc! Te gândești deja la scuza: “Nu am timp!” Nu ai timp sau nu este o prioritate pentru tine?

Am să împart cu voi pasiunea mea! Pasiune care mă scote din casă, mă ajută să am conexiuni (am mai vorbit într un articol recent cât de important este să ai viață socială), mă menține sănătoasă, îmi ridică moralul și mă face să nu pun mâna pe telefon două ore. Dansul este o terapie cu beneficii fizice, psihice și sociale.

Intenția mea este să le aduc în lumina pe cele sociale și psihice. Avantajele fizice sunt un mare plus, nici ele nu sunt de neglijat. Cine nu vrea câteva kilograme în minus?

📌Din punct de vedere profesional si emoțional:

Prin dans corpul tău elimina endorfine. Acestea te vor ajută să te concentrezi, să dormi si paradoxal, să ai mai multă energie. Vei deveni mai rezistent în față problemelor de serviciu și cele cotidiene.

Prin dans se creează o stare de bine în întregul organism. Acesta eliberează hormoni precum serotonină și endorfina. Brusc vei simți o stare de euforie, mai puțin stres, iubire de sine și toate acestea te vor face să fi mai productiv la lucru.

📌Din punct de vedere social:

Dansul adună oamenii cu o pasiune comună, însă fiecare dintre noi avem cel puțin alte două sau chiar trei pasiuni pe lângă. Imaginează-ți cum brusc, ești în contact cu persoane din toate industriile, din toate domeniile. Ce impact are asta asupra carierei tale? Fie că ești în căutarea unui nou job, unui nou client, unui partener, unui furnizor și lista poate continua.

Poate cauți doar companie. Prin participarea la un curs de dans în comunitatea locală, poți cunoaște oameni noi de toate vârstele, formând conexiuni sociale. Trăim trendul “work from home”. Izolarea poate fi o problema serioasă pentru mulți oameni.

Îmi promiți acum că îți faci timp și de pasiunile tale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate
Citeste mai multe