Tu ce faci după serviciu? Ce spui de un eveniment public?
octombrie 19, 2022
Care este in realitate costul unei angajari facute gresit ?
noiembrie 9, 2022

Cauți echilibru? Nu-l mai caută! Caută să te echilibrezi indiferent de situație.

Cine nu are stres, muncă, griji, probleme? Am citit recent o poveste drăguță în care doi prieteni căutau un loc liniștit, ideal, cu oameni frumoși, fără probleme și lipsit de griji. Se pare că unul dintre ei îl găsise la un moment dat! Acel loc nu era în lumea reală, ci în lumea de dincolo. Mesajul este simplu:

Ai probleme și griji? Perfect! Ești viu!

Întrebarea nu este cum fugi de ele, întrebarea este cum îți găsești echilibrul ?

Nu ai observat că, atunci când rezolvi o dilemă apare alta, de altă natură și tot așa. Viața este un șir lung de provocări menite să te ajute în dezvoltarea ta. Nu ai cum să le ai pe toate în ordine. Nu este un mesaj menit să te descurajeze. Caută să te echilibrezi indiferent de situație prin a face activități care te deconectează!

Dă un pas înapoi, fă altceva și soluția va veni singură!

Îmbrățișează un animal! Nu este este nevoie să fie al tău, nu este nevoie să ai unul! După o săptămâna încărcată, am fugit la munte! Echilibrul m-a căutat pe mine, întrucât acest suflet s-a ținut după mine toată ziua! Am simțit să-l iau în brațe și pentru câteva momente nu a mai contact nimic.

Într-o lume agitată, în care totul se întâmplă prea repede, stresul se instalează rapid. Ai încercat terapia cu animale? Câini, pisici, papagali, pești 😊 Rolul lor este de a oferi suport moral. Și nu spun eu asta pentru că la mine a funcționat! Este dovedit stiințific.

„Viața nu este o problema pe care trebuie să o rezolvăm, ci o realitate pe care trebuie să o trăim!”

“Frank Helbert” scriitor seria Dune

Tu cum te echilibrezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate
Citeste mai multe