Cauți echilibru? Nu-l mai caută! Caută să te echilibrezi indiferent de situație.
noiembrie 1, 2022

Tu ce faci după serviciu? Ce spui de un eveniment public?

Munca de acasă ne-a făcut să fim mai comozi, chiar dacă nu vrem să recunoaștem ! Consider că este important să ieșim la evenimente! Am strâns câteva motive care sper, să te ajute atunci când, e comod să te arunci în canapea după program 😊

În afară de motivele clasice, pe care cu toții le știm : recomandări de business, indentificare de noi oportunități, stabilire conexiuni și creșterea network-ului, voi adaugă pe lista alte  3 motive la care poate, nici nu te ai gândit !

1.Schimbi energia!

Da! Atunci când petreci multe ore în același loc, corpul tău absorbe toate energia locului respectiv (  casă, tereasa, birou, sau chiar canapeaua din sufragerie ) Oamenii reprezintă energie! Oameni fac schimb de energii nu numai între ei, dar și cu lucrurile din jurul lor. Toate frustările, supărările, grijile adunate la lucru sunt absorbite de lucrurile din casa ta. Poate te-ai gândit când te-ai așezat în canapea după ce ai închis laptopul “De ce oare mă gândesc tot la problemele de la lucru ?”Te ajută dacă pleci de acasă !

De regulă, la evenimente participanții vin cu gânduri bune, de relaxare, entuziasm, curiozitate.

De ce să nu faci schimbi de energii cu alți oameni ? De să nu primești dar și să dai, energia bună 😊

2.Îți dezvolți cultură generală !

Fie că este vorba de un eveniment de vânzări, HR, nutriție, politică, antreprenoriat, etc , persoanele care participa vin din medii deferite , vin cu informații noi !

Aceste informații îți lărgesc spectrul de cunoștințe, și nimic nu este mai interesant decât să ai o discuție cu un interelocutor care este informat !

3.Crești încrederea în tine!

Cum faci asta? Te expui! Ai curaj să deschizi discuții cu oamenii pe care nu i-ai văzut niciodată! Când persoana invitată la eveniment vorbește și interacționează cu publicul, îți faci curaj și te ridici în picioare, pui o întrebare, vii cu o sugestie ! Într-un cuvânt: te faci remarcat!

Știu că poate nu este pentru toată lumea! Sunt conștientă că unii dintre noi preferăm să stăm într-un colț, să ascultăm! Nu este nimic rău în asta! Dar ai încercat  să faci lucrurile ușor diferit !

Te provoc ca, următoarea dată când te duci la un eveniment public, să adresezi o întrebare  sau să adaugi o remarcă la cuvintele rostite de Speaker !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate
Citeste mai multe