De ce să lucrezi cu un consilier în carira?
februarie 23, 2023
Cum ceri o mărire de salariu?
martie 28, 2023

Cum să răspund la întrebarea „Spune-ne despre tine” într-un interviu. 🤔

👋 Salutare tuturor! 🤖

🎬 Astăzi este primul episod din seria „Întrebări pentru interviu și răspunsul lor” și episodul 1 este scris pentru toți cei care doresc să afle cum să răspundă la întrebarea „Spune-ne despre tine” într-un interviu. 🤔

📝 Așadar, pentru cei care doresc să își noteze, iată câteva sfaturi și exemple pentru a răspunde la această întrebare:

1️⃣ Fii concis și structurat. Concentrează-te pe cele mai importante aspecte din experiența ta și prezentază-le într-un mod clar și coerent.

2️⃣ Evidențiază experiența ta relevantă pentru rolul respectiv. Adaptează prezentarea ta astfel încât să evidențiezi experiența și abilitățile care se aplică cel mai bine pentru rolul pentru care aplici.

3️⃣ Include câteva detalii personale care te diferențiază de alți candidați. Poți menționa hobby-urile sau interesele tale care reflectă abilitățile sau valorile cheie necesare pentru rolul respectiv.

👀 Un exemplu de răspuns structurat la această întrebare ar putea fi:

„Bună ziua, numele meu este [Numele tău] și sunt entuziasmat să fiu aici pentru acest interviu. Am [Numărul de ani] ani de experiență în [Industrie/Domeniu] și am lucrat la [Numele companiilor] în roluri precum [Rolurile anterioare relevante]. În prezent, sunt interesat să-mi dezvolt abilitățile în [Achiziții/Proiectare/Logistică/Managementul lanțului de aprovizionare/etc.] și cred că acest rol ar fi o potrivire perfectă pentru mine.

Pe lângă experiența mea profesională, sunt pasionat de [Interese personale relevante], care îmi permit să dezvolt abilitățile de [abilități relevante pentru rol] și să-mi mențin creativitatea și energia în viața mea personală. Îmi place să lucrez în echipă și să colaborez cu colegii mei pentru a atinge obiectivele comune și cred că valoarea mea adăugată constă în abilitățile mele de [abilități cheie pentru rol].

În ansamblu, cred că experiența mea și abilitățile mele mă fac un candidat puternic pentru acest rol și sunt încântat să discut mai multe despre modul în care pot contribui la succesul organizației dumneavoastră.”

🙌 Sper că aceste sfaturi și exemplu v-au fost de ajutor! Urmează-ne pentru mai multe sfaturi și răspunsuri la întrebările de interviu! 👋

Poti urmari varianta video aici: https://youtu.be/jncrG4zeiWI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate
Citeste mai multe