Dansul și recrutarea. Ce au ele în comun?
februarie 4, 2023
Cum să răspund la întrebarea „Spune-ne despre tine” într-un interviu. 🤔
martie 14, 2023

De ce să lucrezi cu un consilier în carira?

📌Recrutarea și consilierea sunt două aspecte strâns legate atunci când vine vorba despre dezvoltarea carierei profesionale. Din acest motiv, în calitate de Consultant HR, mă dedic cu pasiune și energie atât recrutării, cât și consilierii candidaților în vederea identificării și atingerii obiectivelor lor profesionale.

📌Pentru mine, consilierea în carieră reprezintă o adevărată pasiune. Sunt încântat să ajut oamenii să-și descopere talentele și să-și dezvolte abilitățile într-un mod care le va permite să progreseze în carieră. Îmi place să lucrez cu candidați de la toate nivelurile, de la absolvenți până la profesioniști cu experiență, și să-i ajut să-și atingă obiectivele de carieră.

📌Ca și consultant HR, am experiența și abilitățile necesare pentru a găsi candidați potriviți pentru diferite poziții și pentru a-i ghida prin procesul de recrutare. În plus, prin intermediul consilierii în carieră, îi ajut pe candidați să se pregătească pentru interviuri și să își dezvolte abilitățile într-un mod care să le ofere un avantaj competitiv.

📌Consider că consilierea în carieră și recrutarea merg mână în mână, iar această abordare holistică poate ajuta candidații să obțină succesul pe termen lung în cariera lor. Prin intermediul acestei abordări, mă asigur că candidații pe care îi reprezint se simt susținuți și ghidați în toate etapele procesului de recrutare și de dezvoltare a carierei.

De ce să lucrezi cu un consilier in carieră❓

Fie că ești la început de drum în carieră sau cauți să te reorientezi profesional, lucrul cu un consilier în carieră poate fi o experiență deosebit de benefică. Iată 5 motive pentru care merită să te sfătuiesti cu un astfel de profesionist:

🔴Ajutor în identificarea obiectivelor profesionale – Un consilier în carieră poate te ajuta să-ți definești cu claritate obiectivele profesionale, precum și să îți stabilești un plan de acțiune pentru a le atinge.

🔴Îmbunătățirea CV-ului și a profilului LinkedIn – Un consilier în carieră te poate ajuta să îți optimizezi CV-ul și profilul de LinkedIn pentru a te diferenția în ochii angajatorilor.

🔴Dezvoltarea abilităților de interviu – Un consilier în carieră te poate pregăti pentru interviurile de angajare, oferindu-ți feedback constructiv și sfaturi utile pentru a te prezenta în mod eficient.

🔴Găsirea job-ului potrivit – Un consilier în carieră poate avea acces la informații despre posturi vacante care nu sunt publicate, ajutându-te astfel să găsești job-ul potrivit pentru tine.

🔴Susținere pe termen lung – Un consilier în carieră nu oferă doar o soluție la problemele actuale, ci te poate ajuta să-ți dezvolți abilitățile și cariera pe termen lung.

🔴Dacă vrei să afli mai multe despre beneficiile unei sesiuni de consiliere în carieră, urmărește video-ul de mai jos pentru a vedea un sumar al programului meu de consiliere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gdpr-image
Acest web site folosește politica cookie si politica de confidentialitate conform legilor in vigoare. Dupa ce apasati butonul "De acord" va dati consimțământului privind termeni si conditiile de confidentialitate
Citeste mai multe